Din lokala byggfirma på Öland

Vi är ett byggfirma med många års erfarenhet av nyproduktion när det gäller hus, stugor och villor. Självklart har vi även möjlighet att erbjuda totalentreprenad även i Kalmar så när ni planerar att bygga hus, så tveka inte på att kontakta oss på Ölandstugan. Vi har erfarenhet att vara med från början när drömmar blir till verklighet. Kontakta oss gärna för tips, råd och priser.

Vi kan hjälpa er att hitta lösningar på totalentreprenad, så slipper ni lägga ner tid och pengar. Istället kan ni ägna er tid till att bestämma färger, material och former på hur ni vill ha ert hus, samtidigt som vi ser till att det blir rätt man på rätt plats och att ni får det mest prisvärda alternativet.

Har ni ett hus som ska renoveras? Vi har många års erfarenhet av att renovera både hus och sommarstugor, även här har vi många alternativ och kan hjälpa er att hitta lösningar som passar just er smak och plånbok.

När det gäller totalentreprenad så har vi valt ut de absolut skickligaste entreprenörerna inom varje viktig del så att du som kund skall känna dig extra trygg. När vi tar på oss totalentreprenad ansvarar vi för att allt blir som avtalat.

Vill ni ha en byggfirma med erfarenhet och så tveka inte att kontakta oss!