VÅRA HUSMODELLER

Vill du bygga ett nytt hus ska ni kontakta oss på Ölandsstugan, vi har många lösningar när det gäller nyproducerade villor & hus. Vi har byggt många nya hus på Öland och i de närmaste regionerna. Vi samarbetar bara med de största och bäst meriterade företagen för att du som husägare ska bli en nöjd slutkund.

saxnas

Hustyp, Saxnäs.

Att bygga ett nytt hus innebär att ni som kund kan vara med och bestämma exakt hur ni vill att ert nya hus ska se ut. Det positiva är att ni behöver endast vara med i det som ni tycker ar viktigt att själva vara delaktiga.
Många drömmer om en ny bostad och det kan ofta vara ekonomiskt fördelaktigt att bygga nytt hus. Det är då viktigt att välja rätt då man lägger ett stort ekonomiskt ansvar på att de man anlitar är skickliga yrkesmän och är pålitliga både vad det gäller pris, men också att kunna göra det som är avtalat och inom de tidsramar som lovats.

Tveka inte att ta kontakt med oss för att få ett kostnadsförslag eller hjälp med att hitta en husmodell som passar just er familj. Det finns gott om alternativ när ni väl bestämt er för en nyproduktion av villa och ska bo på Öland.